Ponudba in storitve

Ponudba in storitve

Pri nas vam nudimo KUHINJE po vaših merah, željah ter po vašem okusu! Izbirate lahko med različnimi elementi, materiali in barvnimi odtenki. Od modernih, klasičnih, rustikalnih in masivnih kuhinj.

Pri masivnem jedilniškem pohištvu MURALES, lahko izbirate med različnimi modeli masivnih stolov, miz in klopi. Na voljo v različnih barvnih odtenkih lesa bukve in hrasta ter barva ameriškega oreha. Ob vaši predložitvi izbranega vzorca oz. barvnega odtenka, naredimo vašo izbrano mizo, stole in klop v barvi oz. odtenku po vaši želji! Odtenek približamo 90%. Tudi miza se naredi točno na vašo izbrano dimenzijo. Pri stolih in klopeh se lahko izbira tudi med različnimi vrstami blaga.


Nudimo vam svetovanje, 3D izris, izmero na domu, izdelavo, dostavo in montažo.

Poleg kuhinj imamo na voljo tudi ostalo pohištvo za vse prostore! Pohištvo za dnevno sobo, predsobo, garderobo (omare, vgradne omare), kopalnico in spalnico.

Kuhinja se opremi tudi z belo tehniko.

Možnost plačila na obroke!

VABLJENI V NAŠ SALON DOMLES.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.