O nas

VEČLETNE IZKUŠNJE

Domles Pohištvo je družinsko podjetje s tradicijo vse od leta 1990. Vse od ustanovitve naprej smo po večini podpirali slovenske proizvode in poslovali s priznanimi domačimi in tujimi proizvajalci, katere odlikuje visoka kakovost in dizajn.

Svetovanje

Pohištvo pripomore k prijetnemu bivanju in počutju v vašem domu, zato vam pri nas nudimo kvalitetno svetovanje, kvalitetno pohištvo, ugodne cene ter brezplačni 3D izris.

Svetovali vam bomo tudi glede nakupa bele tehnike, jedilnice, dnevne sobe, ter ostalega pohištva v enakem dizajnu in materialu kot je kuhinja.


 

3D izris

Obiščite naš salon modernih, klasičnih in rustikalnih kuhinj, kjer vam nudimo strokovno svetovanje in brezplačen 3D izris kuhinje po meri, kar vam ponuja vpogled v vašo novo podobo stanovanja. S pomočjo natančnega 3D izrisa lahko poljubno oblikujete postavitev posameznih elementov v vaši moderni in funkcionalni kuhinji ter si tako zagotovite maksimalni izkoristek danega prostora. Ker je kuhinja eden izmed osrednjih delov vsakega stanovanja, vemo kako pomembno je, da se v njej počutite udobno in prijetno.


Dostava in montaža

Nudimo vam dostavo in montažo po celi Sloveniji. Vsi se zavedamo, da končen izgled kuhinji in pohištvu naredi prav kvaliteten, natančen in izurjen monter, za katerega pa poskrbimo mi. Dostava in montaža je možna tudi izven Slovenije po dogovoru.


Financiranje

Obročno plačevanje

Nudimo vam možnost različnih plačil na obroke!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.