O nas

Domles Pohištvo je družinsko podjetje s tradicijo vse od leta 1990. Vse od ustanovitve naprej smo po večini podpirali slovenske proizvode in poslovali s priznanimi domačimi in tujimi proizvajalci, katere odlikuje visoka kakovost in dizajn.

Svetovanje

Pohištvo pripomore k prijetnemu bivanju in počutju v vašem domu, zato vam pri nas nudimo kvalitetno svetovanje, kvalitetno pohištvo, ugodne cene ter brezplačni 3D izris. Svetovali vam bomo tudi glede nakupa bele tehnike, jedilnice, dnevne sobe, ter ostalega pohištva v enakem dizajnu in materialu kot je kuhinja.

Dostava in montaža

Nudimo vam brezplačno dostavo in montažo po celi Sloveniji. Vsi se zavedamo, da končen izgled kuhinji in pohištvu naredi prav kvaliteten, natančen in izurjen monter, za katerega pa poskrbimo mi. Dostava in montaža je možna tudi izven Slovenije po dogovoru.

3D izris

Obiščite naš salon modernih, klasičnih in rustikalnih kuhinj, kjer vam nudimo strokovno svetovanje in brezplačen 3D izris kuhinje po meri, kar vam ponuja vpogled v vašo novo podobo stanovanja. S pomočjo natančnega 3D izrisa lahko poljubno oblikujete postavitev posameznih elementov v vaši moderni in funkcionalni kuhinji ter si tako zagotovite maksimalni izkoristek danega prostora. Ker je kuhinja eden izmed osrednjih delov vsakega stanovanja, vemo kako pomembno je, da se v njej počutite udobno in prijetno.

Financiranje

Obročno plačevanje

Diners

Lastniki kartice Diners se lahko odločijo za hiter in enostaven nakup na 3, 6, 12 ali 24 obrokov.

American express

Lastniki kartice American Express se lahko odločijo za hiter in enostaven nakup na 3, 6 ali 12 obrokov.

Hitri kredit na prodajnem mestu

Kredit za kuhinjo in ostalo pohištvo lahko uredite kar pri nas na prodajnem mestu do 36 obrokov in do 4.000,00 €. Potrebujete samo – osebno izkaznico, davčno številko, ter zadnji bančni izpis.